Italian, Italiano

Ние сме биле водечки производство на , Фабрика се наоѓа во Taiwan, Како професионален производител? Извозник со одлична репутација, како и сигурноста на снабдувачот. Нашите производи содржат разни димензии и др ... Ако сте биле заинтересирани во нашите производи, Ве молиме слободно да контактирајте не. Ние ги доставуваме до вас во најдобра цена, квалитет.

 - HT-4511

модел: HT-4511

Спецификација:
1.Идеален режач со големина 23x20x9cm лесен за носење и користење
2.Прекинувачот треба да се притисне пред да се сврти и лесно да свети
3.Изгради-во регулаторот овозможуваат лесно прилагодување на пламенот
4.Гас пополнување ќе изгори до 80-мин наоколу(зависи од големината на пламенот во употреба)
5.Шпорет-помалку кујнски прибор користи комерцијално достапен полесен гас за повторно полнење

Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашите

одговара на строги норми за квалитет на меѓународниот пазар. Нашите стандарди за квалитет дејствува како клупата марка за целата индустрија. Со долга поврзаност со некои од најдобрите лица во индустријата, ние сме во можност да имаат многу подобра одржи во продажба, како и извори.