Italian, Italiano

Готвење Запали

HOTERY PRODUCTS CORP. е професионална производител и извозник на посебни Готвење Запали, Ние ќе ви обезбедиме со производи на добро гарантиран квалитет, конкурентна цена и добра услуга. Ние ќе бидеме среќни да ви даде цитат од приемот на вашата детална барања.
 • Кулинарство Запали - MR-30
  MR-30 : Кулинарство Запали
  Мини Готвач Запали
  Име на продукт:готвач факел
  карактеристики:
  1.Цена свесен готвач факел во овој опсег.
  2.Pieze започне автоматски igntion.
  3.Сертификација се познати да се направи и се користи за светски стандард.
  4.Пламен лост прилагодување за промена на саканата големина на пламенот во употреба.
  5.Двојна начини на поддршка пламен за caramelizing,топење chessse или пржење pepers и зеленчук.
 • Готвачи удар факел - MRC-980
  MRC-980 : Готвачи удар факел
  готвач Запали
  Име на продукт:готвач факел
  карактеристики:
  1.Современа две тон бои на угостителските факел.
  2.Pieze започне автоматски igntion со средна големина на стража пламен генерира силен пламен кој е идеален за печење месо и сирење се топи,итн.
  3.Сертификација се познати да се направи и се користи за светски стандард.
  4.Пламен лост прилагодување за промена на саканата големина на пламенот во употреба.
  5.Двојна начини на поддршка пламен со Бран рачни за лесен за употреба.
 • Готвач Запали - CT-90S
  CT-90S : Готвач Запали
  Име на производот: готвач кујната факел
  1. Брзи рефил дизајн.
  2. Гориво: refillable полесни гас. гориво капа 8.5g (= 14.5ml)
  Големина на производот 3.: 142 × 106.6x51.7mm (lxwxh). тежина 140.5g
  4. Шарена опција. MOQ: 1k за секој Pantone.
  5. блистер картичка Packag.
  6. Огнен време: околу 50 минути.
  7. CE одобрено.
 • Кујна удар факел - CT-89S
  CT-89S : Кујна удар факел
  1. Piezo само-спотнува активирањето дизајн. две раце работа.
  2. прстот прилагодливи контрола на пламен.
  3. шарени бои по желба.
  4. Дизајниран прилагоден за средини кои бараат леснотија на користење и преносливост.
  5. вкупната големина: 142.5x97x59.2mm (lxwxh). Тежина: 205.3g
  6. капа на гориво: 9.4g (= 16ml).
  7. бојата на каросеријата генерално во balck и црвена боја.
  8. CE / CPSC одобрени.
 • Мини Удар Запали - CT-6000S
  CT-6000S : Мини Удар Запали
  Мини удар факел. стипса. факел тело.
  1. Со активирањето пиезо палење. пламен е прилагодлив во мека / молив пламен.
  2. Безбедност прилагодливи анти-одблесокот пламен работи во сите агли.
  3. Користете butan refillable гас. испорака без гас.
  4. Паметни да работи и работи на сите агли.
  5. Секое парче 98 × 57,4 × 133.5mm (lxwxh). Тежина: 142.2g. капа гориво: 6.8g (= 11.6ml).
  6. вжештуваат to1000˚c кој е основен инструмент за Браунинг сирење на врвот на францускиот супа или оцрнуваат пиперки да ги отстранат своите кожи.
  7. Континуирано околу 20mins нон-стоп работа кога голем пламен.
  8. CE одобрено.
Нашите

Готвење Запали

производи се комплексно дизајнирани и везени со врвен квалитет на теми. Сите вработени ќе им служи на стари и нови клиенти со најдобрите производи и најдобра услуга.