Italian, Italiano

Готвач Запали

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Готвење Запали -> Готвач Запали
HOTERY PRODUCTS CORP. имаат броеви на истакнати дизајнери, инженери, извоз бизнисмен, маркетинг, производство и професионален менаџмент сила. Преку истражување и развој постојано, за прием на странски напредна технологија, усовршување и подобрување на нашите уметност и занаети, нагласувајќи на квалитетот, нашата Готвач Запали стана специјален уметност и занаетчиство.
Готвач Запали - CT-90S

модел: CT-90S
Готвач Запали
Име на производот: готвач кујната факел
1. Брзи рефил дизајн.
2. Гориво: refillable полесни гас. гориво капа 8.5g (= 14.5ml)
Големина на производот 3.: 142 × 106.6x51.7mm (lxwxh). тежина 140.5g
4. Шарена опција. MOQ: 1k за секој Pantone.
5. блистер картичка Packag.
6. Огнен време: околу 50 минути.
7. CE одобрено.

Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние сме специјализирани во fabricating широк спектар на

Готвач Запали

. Наши производи се заврши до совршенство од страна на нашите експертски тим на дизајнери и се предмет на прилагодување, како за на барањата на нашите клиенти.