Italian, Italiano

HOTERY PRODUCTS CORP. е прва класа технички компанија, специјализирана во обезбедување на , База на Taiwan. Ние се фокусира на истражување и развој на оптички компоненти, како и производство и продажба на нив со ниска цена. На производи кои се користат во индустриски, медицински, научни и други области.

 - HT-4318

модел: HT-4318

Спецификација:
1.Шпорет-помалку кујнски прибор користи комерцијално достапен полесен гас за повторно полнење
2.Перфорираното куќиште на металот го опкружува горилникот подобро за емисија на топлина
3.Одделно притискање на копчето од вклучено/исклучување за поголема безбедност
4.Керамичката глава на горилникот ќе одржува топла храна за подолг временски период на употреба
5.Идеален гас опрема лесна за употреба во затворено и надвор
Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние сме професионални производителот, кој обезбедува

, А ние снабдување со висок квалитет, конкурентна цена и најдобра услуга за нашите клиенти.