Italian, Italiano

HOTERY PRODUCTS CORP. специјализира во производителот, снабдувачот и извозник на бизнисот на . Се наоѓа во Taiwan, Имаме удобен пристап до главните транспортни мрежи. Нашата компанија зафаќа површина од 5км и има околу 100 членови на персоналот. Покрај тоа, сите наши производи се произведени со современа опрема и строги КК процедури со цел да се обезбеди висок квалитет. Гарантирање стабилна и навремено снабдување, веродостојни квалитет и искрена услуга, нашите производи се продаваат добро во домашните и на странските пазари. Ако сте заинтересирани за некој од нашите производи, или сакате да поставите кориснички налог, ве молиме контактирајте не Сега, ние ќе се потрудиме да ги задоволат вашите потреби.

 - HT-4022XCM + ST-08

модел: HT-4022XCM + ST-08

Спецификација:
1.Горенаведениот бутан режач и изборниот жичен држач е достапен на барање
2.Потребно е да се запали Piezo електричен загревач, бидејќи тоа е рачен тип горилник
3.Регулаторот овозможува регулирање на пламен со прачка како изградена
4.Ергономски дизајн на резервоарот со облик на купола во хромирана завршна обработка изработен од нерѓосувачки челик
5.Погоден за различни апликации за готвење, вклучувајќи фромади,затоплување храна и супи,Шпорет-помалку кујни и кампување
6.Потврдувањето е познато да се направи и да се користи за светски стандард.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние сме професионални производител и извозник на

. Покрај тоа, ние исто така може да се произведуваат производи, како на вашите примероци и цртежи.