Italian, Italiano

Creme Brulee Запали

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Бутан гас факел -> Creme Brulee Запали
HOTERY PRODUCTS CORP. е водечки Taiwan производителот, набавувачот и извозник на Creme Brulee Запали кој е Инженерните од најдобар квалитет на суровините и се признаваат за нивните цврсти и издржливи изградба услуга живот. Со цел да се обезбеди квалитетот на нашата палета, ние производство оваа искористување на висок степен на материјал, којшто го набави од уверение продавачи. Исто така, ние сме вклучени во понудата на прилагодување во однос на големината, дизајнот, моделот и бојата, како на спецификациите на клиентите. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени.
Creme Brulee Запали - HT-920

модел: HT-920
Creme Brulee Запали
Creme brulee удар факел. алуминиум факел тело.
1. Авто-спотнува пиезо електричното палење.
2. Моќен пламен во анти-одблесокот.
3. Пријателски да работат.
4. пламен прилагодливи. со безбедносна брава.
5. Refillable полесни гас. капа гориво: 7.8g (13.3ml).
6. Околу 45-60 мин Беринг време.
7. Температура - до 1000 ℃ (факел).
8. CPSC и CE одобрено.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Ние имаме голем број на професионални организации, специјализирани за производство

Creme Brulee Запали

. Ние би сакале да имаат заемно корисни односи со вашата организација. Ние ќе го цениме вашиот позитивен одговор, со вашите специфични барања, заедно со наведување на квалитети кои ги барате.