Italian, Italiano

Окси факел

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Заварување факел -> Окси факел
HOTERY PRODUCTS CORP. е водечки Taiwan производителот, набавувачот и извозник на Окси факел кој е Инженерните од најдобар квалитет на суровините и се признаваат за нивните цврсти и издржливи изградба услуга живот. Произведени користејќи високо квалитетни суровини нашите производи многу сигурен и издржлив и caters за широк спектар на барање различни купувачи. Нашите производи може да се користи за неколку видови на комерцијални и станбени апликации и се достапни во различни форми. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени.
Окси факел - MRZM-7146

модел: MRZM-7146
Окси факел

Спецификација:

  1. Професионално преносно заварување/Сечење/Лепак пропан&Оксилен факел
  2. Идеален за изградба,занаети,метална скулптура,стакло,и поправка и производство на електроника.Може да заварува неограничен број на материјали.
  3. Оваа факел лесно се маневрира во области што е невозможно да се достигнат со конвенционалните факели.Се користи истовремено со цилиндар на кислород и МАП-Pro™или пропан цилиндар.
  4. Користењето цилиндар од кислородот ќе резултира со гориње на факелот на многу повисока температура отколку што нормално ќе се случи.
  5. Работете со цилиндар за отстранување кој е лесен кога е потребен преносливост
  6. Преработен манометар за добра контрола на излезот на гас.Мерачите ќе заштедат гориво за гориво додека се оптимизираат перформансите на пламенот се посветла,исправен и посилен пламен.
  7. Кислородните фарови ги исполнуваат EN1326 стандардите

Прашање Сега +Прашање Сега -
Имаме напредна опрема за производство на

Окси факел

и добра изработка и постепено се истражуваат некои нов дизајн. Сите партнери во странство се добредојдени да преговараат и да соработуваат со нас.